2310 311 528 • 6941 478 080

Η υγεία και ομορφιά ήταν από πάντα βασικός ανθρώπινος στόχος και για πάρα πολλούς αιώνες στηριζόταν μόνο στα φυσικά γιατροσόφια. Η ανάπτυξη της κλασσικής ιατρικής έδωσε λύσεις σε πολλά ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας αλλά είχε σαν συνέπεια να χαθούν και πολλοί αποτελεσματικοί φυσικοί μέθοδοι θεραπείας. Όμως η υπερβολική χρήση φαρμάκων δεν είναι η μοναδική μας επιλογή κυρίως όταν πρόκειται για μικροασθένειες, η ελαφριές παθήσεις.

Πιστεύουμε στη δύναμη της εναλλακτικής ιατρικής που αποτελεί εκτός από μια πανάρχαια θεραπευτική μεθοδολογία, μια ουσιαστική και πολυεπίπεδη φιλοσοφία ζωής.
Ο οργανισμός μας έχει δικές του ικανότητες ίασης και μπορεί με τη σωστή βοήθεια της φύσης να διορθώνει προβλήματα, να φροντίζει τη ψυχική και σωματική μας υγεία.

Η σύγχρονη εναλλακτική ιατρική μας προσφέρει ήπιες φυσικές μεθόδους θεραπείας χωρίς παρενέργειες και προϊόντα, που ανταγωνίζονται σε ποιότητα και πολλές φορές ξεπερνούν την κλασική φαρμακολογία Εμείς πρέπει απλώς να ακούμε το σώμα μας, να τρεφόμαστε και να ζούμε υγιεινά. Για να έχουμε, με τη βοήθεια και τη σοφία της φύσης, υγεία και ευεξία, δηλαδή ποιότητα ζωής.