2310 311 528 • 6941 478 080

Συμπληρώματα διατροφής

Στο Φαρμακείο της Φύσης επιλέγουμε και σας προσφέρουμε συμπληρώματα διατροφής των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων εταιριών στο κόσμο, πάντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.  Διαθέτουμε τη πλήρη γκάμα προϊόντων της κάθε εταιρίας και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε αυτό, που θα δώσει το άριστο αποτέλεσμα για το δικό σας οργανισμό. Η γνώση και η εμπειρία μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιλογή σας.

Η HEALTH AID έχει καθιερωθεί για την ποιότητα, την μοναδικότητα και τις πρωτοποριακές συνθέσεις, που είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης επιστημονικής έρευνας. Όλα τα Συμπληρώματα Διατροφής HEALTH AID παράγονται από φυσικές και ελεγμένες πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα, τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, μαγιά, γλουτένη, αλάτι, ζάχαρη και γαλακτοκομικά ενώ ελέγχονται σύμφωνα με τις αρχές του ευρωπαϊκού GMP (Good Manufacturing Practices), ώστε να αποδίδουν στο μέγιστο όλες τις ιδιότητες των συστατικών τους.

Τα οργανικά θρεπτικά συμπληρώματα της Flora είναι κορυφαίας ποιότητας και ελεύθερα από κάθε χημική ουσία, από τη σπορά μέχρι τη συγκομιδή και από τη διαλογή μέχρι τη τελική παραγωγή και συσκευασία. Τα προϊόντα της Flora κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα GMP, ενώ οι εγκαταστάσεις και οι διαδικασία παραγωγής ελέγχονται και πιστοποιούνται από την αρμόδια κρατική υπηρεσία υγείας του Καναδά (HPB) και την αντίστοιχη των ΗΠΑ (FDA). Επιπλέον, η Flora είναι ένας πιστοποιημένος παραγωγός και παρασκευαστής φυσικών βιολογικών προϊόντων που ελέγχεται από το ανεξάρτητο, παγκόσμια αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης για εξασφάλιση ποιότητας QAI.

Η Ιταλική εταιρεία ESI s.p.a., κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως ανάμεσα στους παραγωγούς προϊόντων φυτοθεραπείας και φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Εδώ και 34 χρόνια παράγει τις δικές της συνθέσεις προϊόντων, που βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και τις ανάγκες της αγοράς. Η ποιότητα και η καθαρότητα των προϊόντων συνιστούν τον πιο σημαντικό στόχο της εταιρείας και διασφαλίζονται μέσω αποκλειστικά πιστοποιημένων πρώτων υλών, αυστηρού ποιοτικού ελέγχου στα ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια καθώς και της εφαρμογής ποιοτικών προδιαγραφών υψηλοτάτου επιπέδου.

Τα προϊόντα της Himalaya αποτελούνται 100% από βότανα και δεν παρουσιάζουν παρενέργειες, εθισμούς ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εναλλακτικές θεραπείες όσο και σε συμβατικές, όπως ορίζεται από τον εκάστοτε γιατρό-θεραπευτή. Κάθε προϊόν της Himalaya πριν φτάσει στην αγορά έχει υποστεί πολυετείς έρευνες και κλινικές δοκιμές και αποτελεί σύμπραξη της Αγιουρβέδα και της σύγχρονης επιστήμης.

Τα Αγιουβερδικά προϊόντα της Charak, αποτελούνται 100% από βότανα και στοιχεία ή ουσίες που προέρχονται από φυτικές πηγές μεταφέροντας την παραδοσιακή φυτοθεραπευτική γνώση, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Όλα διαθέτουν επιστημονικά τεκμηριωμένες αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους ενώ δεν παρουσιάζουν παρενέργειες, τοξικές ανεπιθύμητες δράσεις ή αλληλεπιδράσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, σε συνδυασμό μεταξύ τους ή με φάρμακα κλασσικής ιατρικής. Φόρμουλες εξειδικευμένες για κάθε πάθηση οι οποίες δεν καταπολεμούν μόνο την αιτία της ασθένειας, αλλά ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εδώ και 20 χρόνια, η γαλλική εταιρία Institute Phytoceutic εμπνέεται από τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτικού βασιλείου. Με στόχο μια ολιστική προσέγγιση της υγείας και της φυσικής κατάστασης δημιουργεί ολοκληρωμένες σειρές διατροφικών σκευασμάτων, στη πλειοψηφία πιστοποιημένων οργανικών, έχοντας την ηθική δέσμευση για απόλυτα καθαρές συνθέσεις. Η εταιρεία Phytoceutic διασφαλίζει: Πρώτες ύλες προερχόμενες από βιολογικές καλλιέργειες ή αυτοφυή φυτά, προϊόντα που παράγονται με ήπιες μεθόδους και σεβασμό στο περιβάλλον, εγγύηση απόλυτης έλλειψης επιβλαβών ουσιών – χημικά λιπάσματα, κατάλοιπα φυτοφαρμάκων, γενετικά τροποποιημένα συστατικά και εγγύηση αγνότητας των πρώτων υλών χωρίς χρήση συνθετικών χρωστικών ή γλυκαντικών ουσιών και χημικών συντηρητικών.

ProRoyal. Οι θησαυροί της κυψέλης χαρίζουν δύναμη και ευεξία. Προϊόντα κατάλληλα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες όλης της οικογένειας χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και έκδοχα. Αυστηρή επιλογή φυσικών, οργανικών, τιτλοδοτημένων συστατικών.
Μελετημένος συνδυασμός προϊόντων της κυψέλης με τιτλοδοτημένα βότανα για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αυστηρές προδιαγραφές ασφαλών συσκευασιών χωρίς φθαλικούς εστέρες και Bisphenol. Απόλυτος έλεγχος υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε όλα τα στάδια παραγωγής, διαλογής και συσκευασίας.


logos_2