2310 311 528 • 6941 478 080

Διατροφή

Παστίλιες για το λαιμό

pastilies_gia_to_laimo

Παστίλιες με πρόπολη – δυόσμο
Φυσικές παστίλιες με υπέροχη γεύση, ιδανικές και για παιδιά. Περιέχουν ευκάλυπτο και δυόσμο που καταπραΰνουν το βήχα και μαλακώνουν το λαιμό. Έχουν ήπια αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση αφού περιέχουν πρόπολη και βιταμίνη C που ενισχύει τον οργανισμό, κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος.
Δεν περιέχουν χημικά συστατικά και ζάχαρη, χρώματα και συντηρητικά.


Μέλι


IMG_7632_small

Μέλι Ερείκης
Ελληνικό μέλι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας πλούσιο σε σίδηρο και χαμηλά ποσοστά σακχάρων με αντισηπτικές και διουρητικές ιδιότητες. Ενισχύει την καθημερινή διατροφή μας με θρεπτικά συστατικά.

Μέλι Ελάτης
Ελληνικό μέλι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας με έντονη γεύση και ιδιαίτερο άρωμα. Αντιμετωπίζει το βήχα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε ιχνοστοιχεία. Ενισχύει την καθημερινή διατροφή μας με θρεπτικά συστατικά.


Μέλι Ανθέων με θυμάρι
Ελληνικό μέλι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας .Έντονα αρωματικό και ευχάριστο στη γεύση. Πλούσιο σε σάκχαρα, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αποτελεί φυσική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Έχει τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Ενισχύει την καθημερινή διατροφή μας με θρεπτικά συστατικά.

Μέλι Ανθέων
Ελληνικό μέλι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας με πλούσια γεύση και άρωμα. Ανάμιξη μελιού με άνθη καστανιάς, πεύκου και έλατου. Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες . Ιδανικό για παιδιά. Ενισχύει την καθημερινή διατροφή μας με θρεπτικά συστατικά.

Γύρη

IMG_7633

Γύρη
Ελληνική γύρη υψηλής βιολογικής αξίας. Αποτελεί πλούσια πηγή αμινοξέων, μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών απαραίτητη για μια ισορροπημένη διατροφή.

Συνιστάται η λήψη 1-2 κουταλιών της σούπας ημερησίως. Καταναλώνεται αυτούσια ή αναμιγμένη με μέλι, χυμό ή μαζί με άλλες τροφές.
Διατηρείται στο ψυγείο.