Ξεχωριστή θέση στο Φαρμακείο της Φύσης κατέχει η εξατομικευμένη θεραπεία, δηλαδή η παρασκευή φαρμάκων μοναδικών για κάθε ασθενή.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους στο υψηλών προδιαγραφών εργαστήριο που διαθέτουμε, προσφέρουμε στους ασθενείς τη δυνατότητα εξατομικευμένης θεραπείας με επίκεντρο πάντα την ασφάλειά τους και την επίτευξη της καλής υγείας τους.

Σε στενή συνεργασία με τους θεράποντες γιατρούς και με πρωταρχικό μέλημά μας την ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε ασθενή χωριστά μπορούμε να παράξουμε ποιοτικά και ασφαλή γαληνικά σκευάσματα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Αυτό σημαίνει ότι ακολουθώντας τη συνταγή του γιατρού μπορούμε να τροποποιήσουμε τη μορφή και τη δόση ενός σκευάσματος, αλλά ακόμη και να προσδώσουμε γεύση, διευκολύνοντας τη λήψη του από τον εκάστοτε ασθενή και άρα βοηθώντας τον να συμμορφωθεί στη θεραπεία του.

Για παράδειγμα,στο εργαστήριό μας μπορούμε να μετατρέψουμεένα σκεύασμα στερεάς μορφής (κάψουλα, δισκίο, σκονάκι) σε σιρόπι (εναιώρημα) για έναν ασθενή με δυσκολίες στην κατάποση (δυσφαγία).

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης του θεραπευτικού σχήματος για ασθενείς που είναι αλλεργικοί σε συγκεκριμένα έκδοχα και να παρασκευαστούν γαληνικά σκευάσματα χωρίς χρωστικές και συντηρητικά (αλλεργιογόνες ουσίες).

Επιπλέον μπορούμε να παρασκευάσουμε μία αλοιφή ή μία κρέμα για κάποιον που υποφέρει από δερματολογικό πρόβλημα, καθώς και να τροποποιήσουμε ένα φάρμακο που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες,ώστε να μπορεί να το λάβει ένα παιδί.

Άριστης ποιότητας πρώτες ύλες:

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, ενώ τα σκευάσματα παρασκευάζονται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό, όπως φαρμακοποιούς, χημικούς και βιολόγους.

Συγκεκριμένα, στο εργαστήριό μας έχουμε τη δυνατότητα να παρασκευάσουμε γαληνικά, δερματολογικά, ομοιοπαθητικά, γεμμοθεραπευτικά, φυτοθεραπευτικά και αρωματοθεραπευτικά σκευάσματα.

Παράλληλα, φροντίζουμε να καλύπτουμε και τις ανάγκες ασθενών για σκευάσματα που είτε είναι κατά διαστήματα σε έλλειψη, είτε έχουν σταματήσει πλέον να κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Στο Φαρμακείο της Φύσης παρέχουμε – πάντα σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς – εξατομικευμένες θεραπευτικές λύσεις με απόλυτη συναίσθηση του επιστημονικού ρόλου του φαρμακοποιού στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς.

Κλείσιμο
×
×

Cart