Ομοιοπαθητικά φάρμακα:

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία για την παρασκευή ομοιοπαθητικών φαρμάκων και συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο αριθμό ομοιοπαθητικών ιατρείων.

Με άριστο εξοπλισμό και όλες τις απαραίτητες πρώτες ύλες διαθέτουμε όλα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα ακόμη και τα πιο σπάνια.


Oμοιοπαθητική:

Μια φυσική μέθοδος θεραπείας, χωρίς παρενέργειες, φιλική προς τον άνθρωπο που στηρίζεται στη θεραπευτική αρχή του Ιπποκράτη:

«Τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια».Ιπποκράτης

Θεραπεύει ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και συμπτωμάτων όπως: ημικρανίες, ψυχοδιανοητικές καταστάσεις, άγχος, αϋπνία, αλλεργίες, άσθμα, δερματικές και ρευματικές παθήσεις, δυσμηνόρροια, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα στειρότητας, στυτικής δυσλειτουργίας, παχυσαρκία κλπ., καθώς και οξείες και χρόνιες νόσους (ουρολοίμωξη, γαστρεντερίτιδα, τσιμπήματα εντόμων, ωτίτιδα, αμυγδαλίτιδα, γρίπη, ιώσεις, κατάγματα, κ. α.).

Στο Φαρμακείο της Φύσης θα βρείτε όλη τη γκάμα ομοιοπαθητικών φαρμάκων ακόμη και τα πιο σπάνια.,

Αρωματοθεραπεία:

Είναι η επιστήμη η οποία βασίζεται στη χρήση αιθέριων ελαίων, για θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή της αφορά όλη την ανθρώπινη ύπαρξη, πρόσωπο, σώμα και ψυχή.

Με τη σωστή χρήση της αρωματοθεραπείας μπορούν να θεραπευτούν σε μεγάλο ποσοστό πολλές ασθένειες, του αναπνευστικού, του ουροποιητικού, του μυϊκού και γεννητικού συστήματος, του δέρματος, κ.α..

Παράλληλα χαλαρώνουν και απαλλάσσουν από αρνητικά συναισθήματα που δημιουργούν η ένταση και το άγχος, ώστε να προλαμβάνονται ψυχολογικά συμπτώματα, όπως μελαγχολία και κατάθλιψη.

Η χρήση τους είναι κυρίως εξωτερική με μασάζ, εισπνοές, σταγόνες στην μπανιέρα, κομπρέσες, καλλυντικά, αρωματικά χώρου κλπ, αλλά και εσωτερική με κατάποση ελαίων αναμεμειγμένων με βάμματα ή βρώσιμα λάδια.

Στο Φαρμακείο της Φύσης παρασκευάζονται και διατίθενται όλα τα αιθέρια έλαια.

Γεμμοθεραπεία:

Η γεμμοθεραπεία είναι εξελιγμένος κλάδος της φυτοθεραπείας και ανακαλύφθηκε από τον Henri Pol το 1965.

Σε αντίθεση με τη φυτοθεραπεία που χρησιμοποιεί το ενήλικο βότανο, η γεμμοθεραπεία χρησιμοποιεί μόνο φυτικά υλικά που βρίσκονται σε ανάπτυξη, δηλαδή φυτικούς εμβρυικούς ιστούς όπως νεαρά ριζίδια, οφθαλμούς, σπόρους κλπ..

Αυτοί οι φυσικοί ιστοί είναι πλούσιοι σε παράγοντες ανάπτυξης, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτο-ορμόνες, συστατικά που δεν βρίσκονται πάντα στο ώριμο φυτό.

Τα γεμμοθεραπευτικά εμβρέγματα παρασκευάζονται όπως ακριβώς και τα μητρικά βάμματα της φυτοθεραπείας, με χρήση μίγματος αλκοόλης, νερού και γλυκερίνης.

Οι νεαροί βλαστοί τεμαχίζονται και καλύπτονται με το μείγμα του διαλύτη για 21 μέρες, και τα εμβρέγματα χορηγούνται σε δεκατιαία αραίωση.

Τα γεμμοθεραπευτικά σκευάσματα χορηγούνται με τη μορφή πόσιμου διαλύματος 10 -15 λεπτά πριν από το φαγητό, σε δοσολογία 50-100 σταγόνες το 24ωρο. Η γεμμοθεραπεία χρησιμοποιείται για την αποβολή τοξινών από το σώμα.

Στο Φαρμακείο της Φύσης παρασκευάζονται και διατίθενται όλα τα προϊόντα γεμμοθεραπείας.

Φυτοθεραπεία:

Μια από τις παλαιότερες θεραπευτικές μεθόδους.

Ανάλογα με την ασθένεια χορηγείται ένα βότανο, το οποίο δρα ολιστικά θεραπεύοντας, όχι μόνο το σύμπτωμα, αλλά και την αιτία.

Χαρακτηριστικό της σημαντικής θεραπευτικής δράσης των βοτάνων είναι ότι ακόμη και σήμερα αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία των συμβατικών φαρμάκων.

Χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων, όπως το άσθμα, το έκζεμα, το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ημικρανία, τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, χρόνιας κόπωσης , το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου κ.α.

Στο Φαρμακείο της Φύσης διατίθενται ένας μεγάλος αριθμός βοτάνων καθώς μείγματα βοτάνων που μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορες παθήσεις.

Ayurveda:

Η λέξη «Ayurveda» αποτελείται από δύο συστατικά: Τη λέξη AYUS που σημάνει ζωή, ζωτική δύναμη, υγεία και VEDA που σημαίνει ολοκληρωμένη γνώση και επιστήμη.

Έτσι δημιουργείται ένα σύστημα το οποίο ασχολείται με την κατάσταση των τριών «Επιπέδων Ύπαρξής» , του Υλικού «παχυλού» τους σώματος, του Νοητικού και της Εσώτερης Φύσης.

Ένα μεγάλο μέρος των αγιουρβεδικών κειμένων αφορά την Προληπτική Ιατρική, και εφόσον ο άνθρωπος «τα καταφέρει και αρρωστήσει», περιγράφει τρόπους για το πώς θα επέλθει θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας.

Η Επιστήμη αυτή έχει τις ρίζες της στην πανάρχαια σοφία και εφαρμογή σε κάθε τόπο, σε κάθε εποχή και σε κάθε άνθρωπο, που θέλει να ζήσει ε αρμονία με τον εαυτό του και το περιβάλλον του.

Στο Φαρμακείο της Φύσης διατίθενται όλα τα προϊόντα της AYURVEDA.

Aνθοϊάματα Bach:

Τα ανθοϊάματα Μπαχ είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας, την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός Έντουαρντ Μπαχ.

Είναι ακίνδυνα, χωρίς παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με φάρμακα ή ουσίες.

Έχουν θεραπευτική δύναμη, επηρεάζουν θετικά την κατάσταση του νου μας και βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ ψυχής και προσωπικότητας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε μωρά και ζώα, αρκεί να βρεθεί ποιά είναι τα κατάλληλα για κάθε περίπτωση.

Στο Φαρμακείο της Φύσης διατίθενται όλα τα ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ BACH.

Ορθομοριακή:

Η Ορθομοριακή Ιατρική είναι η Ιπποκράτειος ιατρική στον 21ο αιώνα και πιστεύει ότι τα αίτια των παθήσεων προέρχονται από το κύτταρο, δηλαδή δεν υπάρχουν παθήσεις αλλά επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας.

Επίσης ότι ο μόνος που μπορεί να θεραπευτεί είναι ο ίδιος ο πάσχων.

Κανείς δεν μπορεί να γιατρέψει τον άλλον, μπορεί μόνο να είναι σύμβουλος υγείας να τον καθοδηγεί για να τον βγάζει από την άγνοια,συνδυάζοντας τη συμβατική ιατρική και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Πιστεύουμε ότι όλες οι προσεγγίσεις, συμβατική ιατρική αλλά και οι εναλλακτικές προσεγγίσεις,είναι σωστές αλλά προϋποθέτουν την καλή κυτταρική λειτουργία, που όταν υπάρχει οποιαδήποτε θεραπεία, έχει μεγάλο αποτέλεσμα.

Δεν ακυρώνουμε άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, αλλά προσφέρουμε το θεμέλιο πάνω στο οποίο πρέπει να βασιστούν.

Τα κύτταρά μας και όλο το ανθρώπινο σώμα είναι ενεργειακές συχνότητες. Η ύλη είναι ενέργεια αλλά με συγκεκριμένη συχνότητα.

Και τώρα το επιβεβαιώνει η επιστήμη.

Υπάρχουν καλές και κακές ενεργειακές συχνότητες που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά τα κύτταρα.

Αυτό που προτείνουμε είναι να κατανοήσουμε και να παρέμβουμε σε αυτή την διαδικασία με στόχο να βελτιώσουμε την κυτταρική λειτουργία και τα επίπεδα υγείας.


Κλείσιμο
×
×

Cart